Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Terrorista-e vagy?
  2008-02-18 22:50:48, hétfő
 
  Terrorista-e vagy?

Borókai Gábor, itthon@hetivalasz.hu
8. évfolyam 7. szám, 2008.02.14

Egon, Benny és Kjeld hármasa évekig szórakoztatta Európa mozijainak közönségét. Ők alkották a hírhedt Olsen bandát. A betörésre szakosodott, terveivel mindahányszor felsülő, kétbalkezes dán csapatot.
Az elmúlt napok arról üzennek, hogy nekünk is van európai hírnévre pályázó Olsen bandánk. Csak éppen a valóságban. A magyar Olsenék csütörtökről péntekre virradóra öt településen MSZP-képviselők házainál léptek akcióba. Alighanem összehangoltan, szervezetten. Miután elvetették a Teve utcai székház újbóli, értelmetlen megsorozását, kanócos üvegbombákat gyártottak, hogy a "fékevesztett szocialistákat" eltántorítsák az egészségügyi törvény megszavazásától. Bármi áron.

Az ugyan rejtély, hogy az agytröszt miért épp Czinege Imrét, Dér Zsuzsannát, Herbály Imrét, Kálmán Andrást és Sándor Istvánt nevezte ki célpontnak. A szocialista frakció méltán ismeretlen ceglédi, dunaújvárosi, kunhegyesi, rácalmási és gödi képviselőit. Miért nem az egészségügyi törvény emblematikus arcainak jutott a fenyegetésből? De ne akadjunk fenn minden apróságon. Lényeg, hogy amikor eljött az idő, Olsenék súlyos terhükkel elindultak a szélrózsa minden irányába. Eldobált "Molotov- koktéljaik" jó része még a levegőben hatástalanította önmagát, s ronggyal slendriánul bedugaszolt sörösüvegként ért célt. A kivételek ajtót perzseltek, házfalrészt füstöztek, s még füvet és bokrot is gyújtottak. Az ország öt különböző pontján. Ugyanazzal az amatörizmussal. Az eredménnyel szembesülő városi ember mégis nyomban a World Trade Center összeomlására gondolhatott, a falusi meg tarlóégetésre. De mindketten egyformán láthatták, hogy valami nincs rendben.



A történtek sokkolták a szocialistákat; ez abból is kikövetkeztethető, hogy Lendvai Ildikó sajtótájékoztatóján - sírós hangon - új időszámítást és terrorizmust emlegetett, Gurmai Zita megalakította a Nők Egyesülése a Terrorizmus Ellen (sic!) nevű szervezetet. S ez csak a kezdet volt, mert Gyurcsány Ferenc cselekvésre szólította fel az igazságügyi és rendészeti minisztert, ő viszont az Országos Rendőrfőkapitányhoz fordult, hogy ötmillió forintos díjat ajánljon fel a nyomravezetőnek. A tragikomédiát a Magyarok Nyilai fantomszervezet vállalta magára.

S itt álljunk meg egy pillanatra, mert ahogy a költő mondja, elcsitult a jókedv, förgeteg.

Nem tudom elhessegetni a gondolatot, hogy mióta Gyurcsány Ferencnek hívják a miniszterelnököt, a kormányzóerők szorult helyzetében mindannyiszor terroristák fenyegetnek bennünket. Most is nyakig vagyunk rángatva a bolondériába, s a képviselőkön keresztül az állami intézmények vezetőivel bezárólag mindenki játssza előre megírt, borzalmas szerepét. Pontosan úgy, ahogy Kövér László sarkából kiforgatott "köteles" beszéde után. Amiről Gyurcsány Ferenc mesélt Debreczeni Józsefnek: "Szili Katalin fél oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó." Mármint a semmi, amiről azt mondták, hogy csak az a valami. Ebből lett minden. Sajtótájékoztató és tüntetés a Fidesz- székház előtt. Kötéllel a nyakban.

Most Lendvai Ildikó, Dér Zsuzsanna és Herbály Imre szörnyülködik, hogy itt a vég, mondjunk nemet a terrorizmusra, az államapparátus meg bokázik. Bencze József ötmilliót ajánl fel a nyomravezetőnek. (Teheti, hiszen a Teve utcáért felajánlott ötmillió éppúgy megmaradt, ahogy a Csintalan megverése utáni ötös is.)

Csak tudnám, hogy mit csinál a mindenáron Laborc Sándor vezette titkosszolgálat? S brutálkodó társaikon kívül képeseke bárkit is megvédeni a rendőrök, ha már a szocialista képviselőket sem?

A történet szörnyű, ha komolyan vesszük. De a közelmúlt ismeretében vehetjük-e komolyan? Nincs olyan közvélemény- kutató, amely ne a népszavazási igenek elsöprő fölényét ígérné, s vele együtt Gyurcsány Ferenc végleges megrendülését. Akkor meg mi más segíthetne a szocialistáknak, mint a terroristákkal szembeni küzdelem. Egyik oldalon a reformerek, a másikon a mindenre elszánt brigantik. A népszavazás pedig nem arról szól, hogy szabad-e a választók szemébe hazudni a vizitdíj - vagy akármi - be nem vezetését, majd hatalmon maradva az ellenkezőjéről dönteni. Hanem arról, hogy ki akar a molotovosokkal tartani.

Terrorista-e vagy? Ez már a kérdés. Bárki is az értelmi szerző, a Magyarok Nyilai, avagy Olsen röhejes bandája Gyurcsányt szolgálja.


http://www.hetivalasz.hu/cikk/0802/terrorista_e_vagy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, hatástalanította, sajtótájékoztató, szocialistáknak, fantomszervezet, megszavazásától, titkosszolgálat, nyomravezetőnek, összehangoltan, terroristákkal, szocialistákat, amatörizmussal, ellenkezőjéről, molotovosokkal, államapparátus, megrendülését, mindahányszor, tarlóégetésre, mindannyiszor, terrorizmusra, eltántorítsák, fenyegetésből, összeomlására, megalakította, szörnyülködik, sörösüvegként, tragikomédiát, kormányzóerők, szórakoztatta, bolondériába, képviselőkön, szervezetten, képviselőket, egészségügyi, fékevesztett, emblematikus, hírhedt Olsen, betörésre szakosodott, elmúlt napok, magyar Olsenék, egészségügyi törvény, ugyan rejtély, agytröszt miért, szocialista frakció, szélrózsa minden, levegőben hatástalanította, kivételek ajtót, eredménnyel szembesülő, történtek sokkolták, kezdet volt, költő mondja, kormányzóerők szorult, Borókai Gábor, Czinege Imrét, Herbály Imrét, Kálmán Andrást, Sándor Istvánt, World Trade Center, Lendvai Ildikó, Gurmai Zita, Terrorizmus Ellen, Gyurcsány Ferenc, Országos Rendőrfőkapitányhoz, Magyarok Nyilai, Gyurcsány Ferencnek, Kövér László, Amiről Gyurcsány Ferenc, Debreczeni Józsefnek, Szili Katalin, Most Lendvai Ildikó, Herbály Imre, Bencze József, Laborc Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 21  Fekete István - Akác  Nem számIt  Garai Gábor - Takarítás  Bounty krémes  Csak a fogyatkozás látható  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  képre írva  Png cica  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szívem  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Adakozás  Nevem  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Png kislány  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Nagyi telefonál  Reménység és erő Krisztustól e...  Png lepke  Németh László tollából  Leonardo da Vinci gondolata  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Alázat  Alázat  Idő  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A kételkedés kezelése  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  George Gordon Lord Byron: Inez...  Soha ne kedvezz...  Kellemes délutánt kívánok  Mindig jusson idő nevetni  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tavaszi kép  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Örülök, hogy látlak!  Minden harmadik...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyi telefonál  Alázat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Png ház  Fehér virág  A másik dolog,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Erdőn  Alvó cicák  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Adakozás  Még csak most kezdődik a nap  Fekete István - Akác  Nagyi telefonál  Adakozás  Facebookon kaptam  Szép estét  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Szívem  Erdőn  Varga János Veniam - Fontos sz...  Alázat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szabolcska Mihály – Ákác... 
Bejegyzés Címkék
hírhedt Olsen, betörésre szakosodott, elmúlt napok, magyar Olsenék, egészségügyi törvény, ugyan rejtély, agytröszt miért, szocialista frakció, szélrózsa minden, levegőben hatástalanította, kivételek ajtót, eredménnyel szembesülő, történtek sokkolták, kezdet volt, költő mondja, kormányzóerők szorult, képviselőkön keresztül, állami intézmények, mindenáron Laborc, szocialista képviselőket, történet szörnyű, közelmúlt ismeretében, népszavazási igenek, terroristákkal szembeni, mindenre elszánt, népszavazás pedig, választók szemébe, ellenkezőjéről dönteni, molotovosokkal tartani, értelmi szerző, miniszterelnököt, hatástalanította, sajtótájékoztató, szocialistáknak, fantomszervezet, megszavazásától, titkosszolgálat, nyomravezetőnek, összehangoltan, terroristákkal, szocialistákat, amatörizmussal, ellenkezőjéről, molotovosokkal, államapparátus, megrendülését, mindahányszor, tarlóégetésre, mindannyiszor, terrorizmusra, eltántorítsák, fenyegetésből, összeomlására, megalakította, szörnyülködik, sörösüvegként, tragikomédiát, kormányzóerők, szórakoztatta, bolondériába, képviselőkön, szervezetten, képviselőket, egészségügyi, fékevesztett, emblematikus, csütörtökről, népszavazási, üvegbombákat, megsorozását, terrorizmust, dunaújvárosi, gondolhatott, elhessegetni, időszámítást, értelmetlen, terrorizmus, szervezetet, cselekvésre, településen, igazságügyi, fenyegetnek, szakosodott, kétbalkezes, eredménnyel, szocialista, képviselőit, felajánlott, slendriánul, bedugaszolt, házfalrészt, intézmények, kiforgatott, közvélemény, népszavazás, ismeretében, helyzetében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.